Från bloggen...

P1020236

Nu har utställningen Kan själv! – en ljudupplevelse för de allra minsta lämnat Färgelanda Konsthall på sin turné runt om i Västra Götaland. Där har både förskolegrupper och besökande barn fått uppleva utställningen. L 8 mån snart 9 mån sa så här efter sitt besök: Oh, vad jag tyckte detta var kul. Farfar och farmor fick nästan inte med mig hem!!!! och H och S (9 & 8 mån) tyckte detta var en mycket rolig utställning! Enligt gästboken så kom de tillbaka igen. Barn från Håvestens förskola – avdelningarna Sleipner och Munin, Stigens förskola, Höjdens förskola – avdelningen Hemulen och Barnens Lek & Lär har alla fått möjlighet att utforska och undersöka utställningen. Stort tack till alla föräldrar, far- och morföräldrar, förskolepersonal och andra vuxna som hjälpt barnen att ta sig till utställningen. Och tack till Färgelanda kommun som har uppfyllt de minsta barnens rättigheter att få ta del av kultur!
Nästa stopp blir Dergårdsgalleriet i Lerum.

 

Kommentera