Från bloggen...

P1020320

Nu finns utställningen Kan själv! – en ljudupplevelse för de allra minsta på Dergårdsgalleriet i Lerum. Det är den sista platsen för året och den 19 platsen sen turnén startade för lite mer än två år sedan. Här skulle det tredje Kan själv! äventyret ta slut. Vid årsskiftet är projekttiden över och våra medel från medfinansiärerna Kulturbryggan och Musikverket förbrukade. Men eftersom efterfrågan varit stor och utställningen har hållit så bra så fortsätter turnén även 2017. Hela året är bokat och det är 7 nya platser som kommer att kunna erbjuda sina minsta invånare en kulturupplevelse. Dessutom startar vår andra version av utställningen sin Sverigeturnè och det har vi berättat om i dagens pressmeddelande.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nyheterv/vastarvet/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera