Från bloggen...

P1020479     P1020641    P1020636

Ibland går tiden så ovanligt snabbt och dessutom räcker den liksom inte alltid till. Sedan senaste inlägget har utställningen hunnit med att flyttas flera gånger, från Falbygdens museum till Galleri Koch på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund och så därifrån till Vitlycke museum i Tanum. Vi har också byggt klart den andra upplagan och ställt upp den på Västamanlands länsmuseum. Det har varit intensiva veckor och det är bloggandet som har fått väljas bort. Tyvärr, för det har varit så mycket roliga saker som hänt. Men jag ska försöka återberätta.
På Falbygdens museum var det över 1000 barn och deras medföljande vuxna som besökte utställningen. Folke och Ingrid tyckte det var roligt och Ida och Tuva tyckte det var en fantastisk utställning. Elever från gymnasiets Barn och Fritidsprogram tyckte det var spännande att få se den.
På Galleri Koch älskade en ettårig dotter utställningen och Hilding besökte utställningen flera gånger ”det här är ett favoritställe! Så himla häftigt!” skriver hans medföljande vuxna i Gästboken. William hade rest ända från Göteborg så det var ju skönt att han tyckte det var en rolig utställning. Barnen på Bräcke förskola i Kode och Annås förskola hade möjlighet att få besöka utställningen tack vare sin förskolepersonal.
Nu står utställningen på Vitlycke museum, i lite mer än en vecka till, och sen ska den ut till Öckerö.
Vår andra upplaga, den utställning som ska turnera utanför Västra Götalandsregionen, finns alltså på plats på Västmanlands länsmuseum i Västerås. Där blev den mottagen på allra bästa sätt. Västeråsbarnen blev bjudna på vernissage och utställningen uppmärksammades fint i pressen. Utställningen kommer att finnas där ända till augusti i år så det blir förhoppningsvis många barn som hinner ta del av den.

Kommentera