Från bloggen...

P1020685

Idag har vi hämtat utställningen på Vitlycke museum där den varit sedan 6 april.
Den har varit omtyckt och uppskattad och en hel del av barnen och deras medföljande vuxna har varit där flera gånger. Det är fint när barnen får chans att besöka utställningen mer än en gång. På det sättet tror jag att de får en möjlighet att fördjupa sin upplevelse. De kommer inte till en helt ny miljö utan till en plats de känner igen och det gör nog att de utforskar utställningen på ett annat sätt.
En del har tack vare Kan själv! utställningen kommit till Vitlycke museum för första gången. Den erfarenheten har andra arrangörer också gjort. Att utställningen har gjort att de medföljande vuxna till det besökande barnet har upptäckt biblioteket, konsthallen eller museet som utställningen visats i.
Vitlycke museum är ett internationellt känt besöksmål och har besökare från en mängd olika länder så det var inte förvånande att hitta den här kommentaren i Gästboken:
”Trés magnifiqueet joyeaux! C´est bon! Merci beaucop!”

Kommentera