Från bloggen...

Under sommaren har utställningarna funnits på Bohusläns museum i Uddevalla och Västmanlands länsmuseum i Västerås. De har besökts av många, många barn och de allra flesta verkar vara väldigt nöjda med sina besök.
I Västerås hade Sixten 1,5 år varit i utställningen 10 gånger och i Uddevalla utbrast Leanna 10 månader ”Toppen! Power to the children!”

P1030177

Nu har den ena utställningen flyttat vidare till Skinnskattebergs bibliotek där all kommunal förskolepersonal fick ta del av min och Johans föreläsning om små barns ljudskapande och visning av utställningen. Den andra väntar på att få delta i barnkulturkonferensfestivalen Prio 0 till 18 som arrangeras i Göteborg av Kultur i Väst 6-9 september. Där kommer vi att bidra med både utställning och vår föreläsning. Dessutom ska jag prata om små barns rättigheter. Deras rätt till kulturupplevelser som är anpassade efter deras sätt att arbeta och om deras rätt att ta plats i kulturlivet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nyheterv/vastarvet/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera