Från bloggen...

p1060641

Nu finns utställningen Kan själv! – en ljudupplevelse för de allra minsta på Innovatum Science Center i Trollhättan. Där kommer den att vara fram till och med 24 mars. Det är andra gången som utställningen är här och sedan sist så har Innovatum själva skapat en del för de yngsta barnen, Departementet, i sin utställning.
I förra veckan genomförde jag, tillsammans med kompositör och tonsättare Johan Svenssonen, en föreläsning om och visning av utställningen för förskolepersonal. Förutom att de fick prova på alla utställningens delar berättade vi om den förstudie vi gjorde tillsammans med barn från Förskolan Viljan och Solgårdens förskola. De fick reda på vad vi lärde oss från barnen om små barns ljudskapande och varför utställningens delar ser ut som de gör. Dessutom samtalade vi om olika sätt att arbeta med ljud i förskolan utan att det blir skadligt.
Flera hade redan bokat in besök i utställningen och jag hoppas att de får fina upplevelser tillsammans med sina barngrupper där.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nyheterv/vastarvet/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera