Från bloggen...

IMG_5347

För en liten stund sedan kom vår snickare Ulf Wågland till verkstaden i Vänersborg med den del av utställningen som vi kallar Domen. Metallskelettet som ska bära upp alla trianglar, som också Domen ska byggas av, har tillverkats på den mekaniska verkstaden Familjen Karlsson AB i Lidköping. Det var inget lätt jobb och Håkan som gjorde det trodde först inte att det skulle gå att konstruera den form som vår formgivare Tofte Lamberg ville ha. Men det gick och nu står den här och väntar på att fyllas med teknisk utrustning och ljus.
Tillsammans med Domen kom också den ställning som vi kallar för Trefoten.

IMG_5353
I den har också Familjen Karlsson var inblandad. De har tillverkat fötterna och toppen till de tre benen. Här kommer det att hänga spännande föremål som när de sätts i rörelse skapar olika ljud.

IMG_5320

Tofte har förberett och här hänger de på rad i väntan på montering.

Kommentera