Från bloggen...

När vi var i Umeå på YAM-session i förra veckan för att presentera Kan själv! – en ljudupplevelse för de allra minsta fick vi chansen att se  föreställningen  Flytande form med Ensemble Yria som handlar om vatten. En fantastisk föreställning  för de större barnen, 9-13 åringar men de har också en föreställning för de allra minsta. Den heter Nära dig, en konsert för bebisar och deras anhöriga. Så här beskriver de den själva på sin hemsida ”Var nära ditt barn mitt i musiken! 30 minuter musikglädje för både kropp och själ i en tillåtande, lekfull och vacker klangvärld – för stora som små.” De gör föreställningen i två versioner, ett för den stora konsertlokalen och en i ett litet mindre format för till exempel en öppen förskola. Ett smakprov finns på den här filmen.

Kommentera