Från bloggen...

Ny(tt) Microsoft Publisher-dokument.pub

I dag genomförde vi vår presentation av utställningen Kan själv! – en ljudupplevelse för de allra minsta vid YAM-session/Showcase i Umeå på Norrlandsoperan. Vi kände oss väldigt nöjda efteråt. Även om det var en ”vanlig”, kanske lite torr föreläsning bland alla andra spännande föreställningar så upplevde vi det som att många var intresserade och tyckte att vårt arbete var spännande. Vi berättade om förstudien och allt vi lärde oss från barnen under den och hur det sedan har påverkat utformningen och innehållet i utställningen. Många tog med sig rapporten och direkt efter föreläsningen kom en representant från Kristianstads kulturhus fram och undrade om det gick att hyra in utställningen. Och visst går det även om vi framför allt vänder oss till kommuner och kulturinstitutioner inom Västra Götalandsregionen så har vi gjort en del utflykter utanför med de tidigare Kan själv! utställningarna.
Vi tackar YAM-session för att vi fick möjligheten att vara med i det här sammanhanget och sprida information om de allra minstas rätt till kulturupplevelser som är anpassade efter deras behov.

IMG_5493

Kommentera