Från bloggen...

IMG_5681Nu har turnerandet av utställningen börjat och första stopp är Essunga Folkbibliotek i Nossebro. Det är ett mindre bibliotek som inte har någon avskild utställningslokal så Kan själv! är utplacerad bland bokhyllor, tidningsläsningshörnor och datorplatser. Man kan ju lätt tro att det skulle skapa irritation bland biblioteksbesökarna men inte i Nossebro. Där får de små barnen ta plats och under tiden som vi byggde kom det fram besökare och frågade nyfiket om vad barnen kunde göra på de olika delarna och beklagade att de själva inte var yngre eller hade små vänner som de kunde få utforska utställningen med tillsammans.
Knallebladet hade redan skrivit en artikel och vi blev intervjuade av Nya Lidköping Tidning och Vara Folkhögskolas radioprogram Varan.
Vi mötte också förskolepersonal och fick prova vår föreläsning/workshop för första gången och det gick riktigt bra. Det kändes som att vi var lika nöjda som dem när vi var färdiga. Det blev bra samtal om små barns ljudskapande och personalen såg fram emot att få komma med sina barn och nyfikna på hur de kommer att ta sig an de olika delarna. Vi hoppas att de får härliga ljudande stunder tillsammans.

IMG_5676


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nyheterv/vastarvet/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera