Från bloggen...

IMG_5709

Då var det dags igen! För att kunna fortsätta samarbetet med tonsättaren Johan Svensson så måste vi göra en ny ansökan till Statens Musikverk och det innebär i sin tur att vi måste avrapportera vad som hänt med deras bidrag till Kan själv! för förra året.
Dokumentationen ska innehålla bilder, film, ljud, exempel på hur vi förekommit i press och media och hur arbetet har gått och fungerat, svårigheter och lärdomar. Det är rätt bra att få en sammanfattning av allt arbete som vi gjort men det tar tid. Vi har skött dokumentationen rätt så bra så det finns mycket att välja bland och mycket finns ju redan publicerat och lätt åtkomligt på nätet.
Lite mer oroligt känns det med den nya ansökan. Ska vi få vår dokumentation godkänd och tycker de fortfarande att projektet är värt att satsa på? Ja, vi hoppas det så klart. Att inte kunna ha med Johan under turnén skulle ju vara väldigt tråkigt. Han betyder mycket för utställningen och för att ge de minsta barnens ljudskapande det erkännande det är värt. Imorgon går ansökan iväg och sen så kan vi bara hålla tummarna.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kulturi1/domains/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera