Från bloggen...

IMG_5962

Igår var vi och hämtade utställningen i Partille Kulturum. Nästan 500 besökare, små barn med sina medföljande vuxna, har besökt utställningen och att många har uppskattat den fick vi höra både från arrangören och caféet. I Gästboken fanns det kommentarer från besökarna som gjorde oss glada. De känns som bevis på att vi har förstått barnen rätt.
Anna som jobbar som förskollärare i Göteborg skrev ”Här snackar vi barnperspektiv!” och Veronica berättade ”Förstod snabbt att min dotter (20 mån) älskade utställningen. Det lyste i ögonen & hela kroppen dansade. Lycka!”.
Nu ska utställningen vara hemma ett par veckor för att få en översyn, det är några saker som behöver lagas, sen så ser vi fram emot att få erbjuda barnen i Skene, Marks kommun, fyra veckors Kan själv! upplevelser.

Kommentera