Från bloggen...

IMG_6406Nu finns Kan själv! – en ljudupplevelse för de allra minsta i Konsthallen på Kulturhuset Blå Stället i Angered. Vi har redan haft en välbesökt föreläsning för förskolepersonal och vi kommer att ha en till i kväll.Blå Stället har gett utställningen en fin inramning med en liten konstutställning från Kummindalens förskola i Lövgärdet i Göteborg.

IMG_6414Petra Ahlqvist som är Blå Ställets programproducent för barn och unga var med i Radio P4 Göteborg i förra veckan och berättade om utställningen. Hon guidade runt reportern Hasse Andersson och provade tillsammans med honom att utforska och undersöka ljud på små barns sätt. Lyssna på inslaget här!

IMG_6384

Vi hann nästan inte hämta andan efter de intensiva dagarna under Göteborgs Kulturkalas då Kan själv! fanns inne i Trädgårdsföreningen på Barnens Kulturkalas. Tältet där utställningen stod besöktes av över 700 barn och deras medföljande vuxna. Det var också många äldre barn och vuxna utan barn som kom in för att titta och beundra utställningen. Ett storasyskon stod länge och tittade, vände sig till oss och sa ”Om jag var baby så skulle jag älska det här!”IMG_6366

Kommentera