Från bloggen...

IMG_6494I veckan hämtade vi utställningen från Alingsås museum. Den har varit välbesökt och många barn har fått besöka utställningen flera gånger. En del har åkt långt för att få uppleva den, besökare har tagit sig från både Göteborg och Falköping. Det har varit grupper från förskolor i stort sett varje dag och många har tyckt att den kunde fått vara där längre.
Utställningen brukar stå i fyra veckor på varje plats, förutom under sommaren då det blir 6-8 veckor. Anledningen till att det inte är längre perioder är helt enkelt att så många kommuner som möjligt ska få ta del av utställningen. Mellan varje plats behöver vi dessutom ha en vecka för reparationer, rengöring och översyn.
Nästa vecka så bär det av till Herrljunga och då har Hjärtljudsgropen fått ny textil och en trasig ljustriangel i Domen är lagad.

Kommentera