Från bloggen...

IMG_6650

Igår byggde vi utställningen på Herrljunga kulturhus. Alla trianglar kom på plats och vibrationshögtalare lagades. De små högtalarna som hänger på pelaren uppe på det lutande planet är omtyckta. Med sina märkliga ljud som kan kännas med handen eller mot kinden drar de uppmärksamheten till sig och får utstå en hel del. Det gör att vi hela tiden måste ersätta och reparera men vi försöker också förbättra den tekniska konstruktionen och hitta alternativa lösningar som gör att vi kan behålla dem.

IMG_6655
Utställningen kommer att finnas på Herrljunga kulturhus fram till och med 24 november. Vi hoppas att många ska hitta dit för den står verkligen fint i deras underbara utställningsrum. Kan själv får en så fin inramning med det vackra trägolvet och ljuset som strömmar in från alla fönster.
På måndagkväll har jag och tonsättare Johan Svensson en föreläsning för förskolepersonal som jobbar i kommunen. Förhoppningsvis blir de inspirerade och får lust att komma och besöka utställningen tillsammans med sina barn. För så är det ju – även om utställningen är byggd på ett sätt som gör det möjligt för de allra minsta att själva och på egen hand uppleva den så är de beroende av att vuxna i deras närhet hjälper dem att ta sig dit.

IMG_6645Dagen efter, den 3 november, får en grupp barn den hjälpen. Då har nämligen Familjecentralen i Herrljunga flyttat sitt babyöppet till kulturhuset och Kan själv! Vi önskar dem en härlig stund där tillsammans!

Kommentera