Från bloggen...

Igår hämtade vi utställningen Kan själv! – en ljudupplevelse på Tranemo bibliotek där den stått sen den 3:e december förra året. Det har varit ca 230 barn och vuxna som har upplevt utställningen, förskolegrupper har varit där och bibliotekets Babycafé hade ett av sina möten vid Hjärtljudsgropen. Barnen har skapat och utforskat ljud och de vuxna har njutit av sina barn. Personalen på biblioteket berättade om föräldralediga föräldrar som använde utställningen som mötesplats och om det barn som gjorde sitt första besök krypande och sitt sista gående upp och ner för det lutande planet en månad senare. Det händer mycket på kort tid i ett litet barns liv.
I Gästboken skriver Farmor Anna Carin så här: ”Neo har varit här och klättra, lyssnat och skrattat. Jättekul tyckte han.” Härligt att läsa!
Nästa vecka bär det av till Kungälv och där hoppas vi att det kommer att hända lite extra!

Kommentera