Från bloggen...

Kan själv! finns varken på Facebook eller Instagram. Jag har gjort det valet eftersom jag inte vill uppmana föräldrar och förskolepersonal att lägga upp bilder på besökande barn i den typen av media. Kan själv! utställningarna är offentliga platser och där ska alla kunna känna sig trygga. Det är lätt att få med också okända barn när man fotograferar sitt eget i en offentlig miljö. Vi får inte heller glömma bort att alla barn kanske inte uppskattar att bli tillgängliga på nätet, för vem som helst att använda.
Men nu finns vi vuxna som arbetar med utställningen i alla fall där. Vi har själva gjort valet att bli filmade, intervjuade och publicerade. I en serie på Västarvets Facebooksida presenteras personal som arbetar med Västarvets olika verksamheter och Kan själv! är ju en del av Västarvets regionala tjänster. I två kortfilmer berättar vi om utställningen Kan själv! – en ljudupplevelse för de allra minsta från två olika perspektiv, pedagogens och snickarens.

Kommentera