Från bloggen...

Singapore

24 maj börjar teaterfestivalen, Act 3i Festival, för barn i Singapore och en av produktionerna kommer från Sverige. Danskompaniet Claire Parsons Co visar Marmelad, en dansföreställning för barn från 2 år.  Det är Claire Parsons Co`s första produktion för så unga barn. Marmelad är en föreställning med poetiska rörelser, mjuk cirkus och Fellinimusik. Tillsammans med publiken utforskar dansarna Mira Björkman och Viktor Gyllenberg världen genom kropp, öga, känsla och smak.
Marmelad hade premiär 2013 och har sedan dess visats över 300 gånger i Sverige och runt om i världen. På festivalen i Singapore är det den enda föreställning som vänder sig till de yngsta barnen. Kan själv! hoppas så klart att det är många små barn som får chansen att ta del av den här dansföreställningen.

Kommentera