Från bloggen...

P1010978

I går hämtade vi utställningen på Borås Konstmuseum där den stått hela sommaren. Det har varit många barn med föräldrar som besökt den och en del har lämnat hälsningar och synpunkter i vår Gästbok.
H, 17 månader tyckte så här; ”Wow, vilka spännande saker och vilka sköna ljud! Detta gillar jag! Synd att det inte var några andra barn här att leka med.”, det var ju synd och det är så klart inget som jag kan påverka men det är säkert så att barnen får en annorlunda upplevelse om det också finns andra barn i utställningen. Ett tips är att komma tillbaka en andra gång. Då får barnet både en återupprepning och en chans att uppleva och interagera med andra barn.
”Spännande upplevelse för min son (8 månader) Bra jobbat! Hoppas det blir mer utställningar som den.” önskar A & J från Göteborg. Flera Kan själv! utställningar kan jag inte lova men det finns förslag och idéer på olika teman och samarbetspartners, så vi får väl se.
Å, 59 år säger så här; ”Inspirerande, hade gärna haft detta på min förskola”.  Jag vet! Det är många som skulle vilja det.
Nu håller vi på att förbereda Kan själv!´s deltagande i Barnkalaset under Göteborgs Kulturkalas. Utställningen kommer att finnas inne på Trädgårdsföreningen i det område som kallas ”Bokskogen”. Jag tror att det blir ett fint sammanhang att visa utställningen i. Större syskon har möjlighet att gå över till bibliotekets tält eller vila en stund i hängmattorna som kommer att finnas där.

Kommentera