Från bloggen...

IMG_4801_r

Just nu håller vi på att renovera utställningen inför det nya årets turné. Den gamla utställningen måste jag tillägga eftersom vi från och med april kommer att turnera med två likadana Kan själv! utställningar. Den ena fortsätter att besöka kommuner i Västra Götaland och den andra kommer att ge sig ut i resten av Sverige.
Innan jul så var tonsättare Johan Svensson och ljudtekniker Henrik Alsér på plats i vår verkstad och hjälpte vår snickare Martin Abrahamsson att göra Störningstriangeln ännu mer spännande. De installerade flera högtalare och flera avkännare så att det blir lättare för barnen att få fram alla störningsljud som finns i rummen där utställningen står.
IMG_4823_rAlla textiltrianglar i Hjärtljudsgropen ska få nya tyger och på utsidan av gropen har vi sytt nya påsar för förvaring av träklossarna.
P1020400På Vibrationskullen ska det bli fler och bättre möjligheter att skapa ljud och utforska olika material. Vi har höjt upp några av trianglarna för att göra dem lite mer attraktiva och inbjudande. För att inga vuxna ska oroa sig för höjden så lägger vi mjuka mattor runt om.P1020331

Nu ser vi fram emot att få göra utställningen tillgänglig för nya barn under 2017. Kan själv! – en ljudupplevelse för de allra minsta kommer att visas på 7 olika platser i Västra Götaland och tre olika platser utanför. Vi hoppas att det blir många nöjda barn som besöker utställningen och att de ska skapa fantastiska ljud.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kulturi1/domains/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera