Från bloggen...

Print

Förskolan P-platsen, Förskolan Squashhallarna, Förskolan Playan, Förskolan Kolonin och Förskolan Konkursen. Ett arkitektkontor i Malmö har gjort ett uppmärksammat inlägg i debatten om bristen på platser i förskolan. På samma gång ger de en massa synpunkter på hur och var barnen får synas i det offentliga rummet. Får förskolor och små barn ta plats bland affärer, idrottsanläggningar, badstränder eller rockbarer? Mycket presenteras med glimten i ögat så klart men det är ganska härligt med någon som tänker så fritt och som om allt är möjligt – precis som de allra minsta barnen ofta gör!
Dessutom öppnar flera av förslagen för möjligheter för barnen att vara med och påverka.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kulturi1/domains/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera