Från bloggen...

0d422469a7bfe49699e19d8d898530d7_LDet kom ett telefonsamtal idag.
– Vi har också en ”Kan själv!”. Inte en utställning men en teaterföreställning.
Det var en av producenterna på Teater Pero som ringde efter att hon upptäckt vår ”Kan själv!” på nätet. Deras föreställning vänder sig till barn från 2 1/2 år och så här presenteras den på deras hemsida:
”Humoristiskt, vackert och respektfullt. Med kunskap, erfarenhet och intresse för och av sin publik har Teater Pero skapat denna kroppsliga och fåordiga föreställning om ditt och mitt, att göra själv eller hjälpas åt. Omsorgsfullt och lekfullt används den sparsmakade och till synes enkla scenografin för att skapa magi och stämning. Chosefritt och på fullaste allvar tar skådespelarna tillvara på dramatiken i att överträda en mattkant och att se en blomma slå ut. Helt i ögonhöjd med sin publik, oavsett ålder!”
Trailern ger ett smakprov på en föreställning som verkar tilltala sin publik. Barnen är aktiva och kommenterar det som händer på scenen. Skådespelarna använder lådor, hinkar och kannor och bjuder in barnen att fundera över mitt, ditt och tillsammans.
En bekantskap som vi gärna välkomnar in i Kan själv! familjen. En kulturupplevelse som tar små barn på allvar. De har gjort ett stort förarbete inför utställningen för att skaffa sig kunskaper om små barn. Och Svenska Dagbladet skriver så här:
…en finurlig fantasi om barns omnipotens och lekförmåga.
Leken har ramar, men kreativiteten är gränslös. SvD


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kulturi1/domains/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera