Från bloggen...

I början av året anmälde vi Kan själv! till Årets pedagogiska pris som arrangeras av den pedagogiska föreningen FUISM och till Årets utställning som arrangeras av föreningen Forum för utställare. Tyvärr tog vi oss inte vidare till omröstning hos någon av dem. Det var stor konkurrens, över 20 projekt inlämnade till varje utnämning, och alla fyller naturligtvis viktiga funktioner på olika sätt. MEN jag kan inte låta bli att reflektera över att så få erbjuder kulturupplevelser för de allra minsta. Vill lyfta fram Malmö Moderna Museum som hade lämnat in sitt actions konstprojekt ”ACTIONPAINTINGBABYSPLASH” till Årets pedagogiska projekt. Ett konstprojekt där de minsta barnen tydligt bjuds in tillsammans med sina föräldrar och större barn.
Kan själv! vill önska alla utvalda lycka till i omröstningen och ska vi hålla tummarna för någon särskild så får det bli Kottepromenaderna som Halmstads kommuns konstavdelning driver. Promenaderna erbjuds till alla 5-åringar i kommunen som får ge sig ut och utforska den offentliga konsten.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kulturi1/domains/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera