Från bloggen...

KS norrbotten_redigerad-1Imorgon öppnar Norrbotten museum sin Kan själv! utställning. Den erbjuder de besökande barnen olika kulturhistoriska möten med material, färger, former, språk, ljud och föremål. De har invigning tillsammans med barn från Hägerns förskola i Luleå. Från den förskolan kom en del av de barn som deltog under deras förstudie. Vill du veta mer om deras Kan själv! arbete kan du gå in på Upplevelser här överst på sidan och klicka dig in på den sida som handlar om upplevelsen i Norrbotten. Utställningen finns på Norrbottens museum i Luleå mellan 19 februari och 10 april i år. Sen så ger den sig ut på turné i Norrbottens län.
Jag önskar deras Kan själv! utställning lycka till på färden och hoppas att många av Norrbottens alla små barn får möjlighet att besöka den.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kulturi1/domains/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera