Från bloggen...

Musikverket_logo_stående_CMYK

Idag har vi, jag och tonsättare Johan Svensson, varit på träff med andra som fått bidrag från Musikverket. Alla fick kort presentera sina projekt och vi lyckades nog rätt bra med att på 8 minuter berätta det som normalt brukar ta 2 timmar.
Några av de andra projektägarna kom fram efteråt och ville veta mer och kanske att det kan bli något samarbete. Ingen annan hade små barn som målgrupp men det kändes ändå som att det skulle finnas anledning att koppla ihop oss med ett par av de andra projekten.
Så åkte vi vidare till Borås och fick samtala länge med förskolepersonal inför att utställningen ska komma dit till sommaren. Den kommer att stå fint i det lilla galleriet i bottenvåningen på Borås Konstmuseum.
Det är så roligt att få dela med oss av den kunskap vi fått, genom förstudien och genom alla besök av barn i utställningen. Den här gruppen var verkligen intresserade och engagerade och vi är säkra på att de kommer att inspireras av utställningen. Mycket av det vi erbjuder i utställningen går ju att ganska enkelt ordna i en förskolemiljö.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kulturi1/domains/kansjalvbloggen.se/wp-content/themes/wp_ks/part-related-posts.php on line 8

Kommentera